Restoran i bar

U prizemlju hotela, svega 20 m od mora, nalazi se Glavni hotelski restoran sa prekrasnom ljetnom terasom. Nudimo Vam bogat bife sa raznolikim izborom specijaliteta mediteranske i međunarodne kuhinje, a jednom tjedno organiziramo i tematske večere.

Nakon ukusnog obroka osvježite se i opustite u nekom od hotelskih barova: Lounge Baru na hotelskoj recepciji, Aperitiv Baru ispred glavnog restorana ili na prostranoj ljetnoj terasi Pool Bara.

Glavni hotelski restoran

Doživite nezaboravno gastronomsko iskustvo uz specijalitete domaće i međunarodne kuhinje u jedinstvenom ambijentu glavnog hotelskog restorana s pogledom na plažu i more.

Više

Lounge Bar

Ugodna atmosfera moderno opremljenog Lounga Bara sa ljetnom terasom idealno je mjesto za opuštanje i ugodno popodnevno i večernje druženje sa prijateljima, uz bogat izbor domaćih i stranih alkoholnih i bezalkoholnih pića, te toplih i hladnih napitaka. Gosti imaju na raspolaganju LCD televizor, kao i izbor nekoliko domaćih i stanih časopisa.

Više

Aperitiv Bar

Smješten na samom ulazu u glavni restoran i neposrednoj blizini kongresnog centra i trgovina, Aperitiv Bar hotela Osmine ugodan je ambijent za neformalna druženja s poslovnim partnerima ili pak za uživanje u bogatom izboru brojnih aperitiva, koktela i vina prije ili poslije večere.

Više

Pool Bar

Provedite dan sa svojoj obitelji na ljetnoj terasi Pool bara, osvježite se u bazenu ili pak uživajte u morskim radostima na pješčanoj plaži. Navečer se zabavite uz show programe ili glazbu uživo.

Više